Er staat weer een time-lapse online…!

Na maanden van ondergrondse (boor-)werkzaamheden is het dan eindelijk zo ver; we gaan de hoogte in.
Hier vind je de nieuwste time-lapse video!!!
De vloer is gelegd (aan het begin van de video zie je de bouwvakkers de witte platen op de grond leggen…) en de eerste muur staat. Halverwege, in de verte, worden de zwarte ‘muren’ opgetrokken. Dit is de bekisting waartussen beton wordt gestort. Die tien meter hoge muren vormen de wanden van onze multifunctionele zaal. Op de wand langs de Ireneboulevard wordt dus straks film geprojecteerd!
Voor degenen die het nog niet wisten: Filmhuis Lumen bouwt aan haar toekomst. Nog meer film in het hart van Delft. Ons nieuwe filmhuis krijgt 4 filmzalen, een prachtig café verdeeld over twee verdiepingen en een zonnig terras aan het park. Door de enorme groei van het filmaanbod én het bezoek heeft Lumen dringend behoefte aan meer capaciteit om al het moois voldoende ruimte te geven in Delft.
Ook biedt ons nieuwe filmhuis plek voor meer samenwerkingen en filmeducatie. Het nieuwe Lumen opent tweede helft 2025 in de Spoorzone aan het Van Leeuwenhoekpark.Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuwbouw-nieuws? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!