Faciliteiten

Zalen

Goed zicht en veel beenruimte

Kwaliteitsfilms verdienen een kwaliteitsomgeving. Daarom zijn de zalen van Filmhuis Lumen dé plek om van kwaliteitsfilms te genieten. De zaaloploop is door de faculteit Industrieel Ontwerpen zodanig berekend dat u altijd een goed zicht op het doek hebt.  Met een rijafstand van 1,2 m. heeft u veel beenruimte. Nog enkele feitelijke gegevens. Filmhuis Lumen telt twee zalen, een grote zaal van 116 plaatsen en een kleine van 53. In beide zalen is daarnaast plaats voor 1-2 rolstoelen. Let op! In verband met de Corona pandemie is de capaciteit van beide zalen tijdelijk aangepast. Afhankelijk van de geldende RIVM-maatregelen kan het aantal zitplaatsen worden verlaagd, dan wel verhoogd.

Verhuur

Het filmhuis voor uzelf?

Het Filmhuis is een prachtige plaats voor de vertoning van ons filmprogramma, maar buiten onze openingstijden kunt u het Filmhuis ook huren voor eigen gebruik. Daarnaast zijn onze zalen geschikt voor presentaties van bedrijven of bijvoorbeeld afstudeerders. Voor groepen kleiner dan zo’n 40 personen biedt onze kleine zaal een prettige ambiance, terwijl in onze grote zaal tot 116 mensen plaats kunnen nemen. De foyer kunt u bij zo’n gelegenheid gebruiken voor een borrel of receptie, wat natuurlijk ook kan zonder dat u van onze filmzaal gebruik maakt.

 
 
Zaalhuur is alleen mogelijk buiten onze reguliere openingstijden: maandag en dinsdag tussen 9:00-18:00 en donderdag tot en met zondag tussen 9:00-13:00.
 

Als u interesse heeft in het huren van filmzaal en/of foyer, kunt u per e-mail contact met ons opnemen: zaalhuur@filmhuis-lumen.nl Wij maken dan graag een afspraak om te overleggen over de mogelijkheden en kosten.

NB. in verband met de corona-epidemie is de zaalcapaciteit voorlopig nog beperkt tot 40 en 75 personen.