FEESTELIJKE START NIEUWBOUW LUMEN MET GRATIS OPENLUCHTBIOS

De bouw van De Hooghe Delft, de nieuwe locatie van Filmhuis Lumen, gaat binnenkort van start! We vieren dit zaterdag 16 september tijdens de zevende editie van Nieuw Delft Presenteert.

In het bijzondere gebouw aan het Van Leeuwenhoekpark, krijgt Lumen vanaf 2025 vier zalen, een ruime foyer en een terras aan het park. De feestelijke ceremonie op 16 september begint om 13.30 uur op het Stadskantoor, gevolgd door een wandeling naar de bouwplaats van De Hooghe Delft voor de officiële start van de bouw en een borrel. Vier jij dit mee?

NU ALVAST FILM KIJKEN IN HET VAN LEEUWENHOEKPARK?

Over een paar jaar kan het iedere dag in Lumens nieuwe locatie in De Hooghe Delft. Na de officiële start van de bouw geven Filmhuis Lumen en The Social Hub een voorproefje met drie gratis openluchtfilms in het Van Leeuwenhoekpark tijdens Nieuw Delft Presenteert.

Om 15.00 uur starten we met de familiefilm KNOR (6+). De tweede en derde film zijn beide Oscarwinnaars: om 17.00 uur vertonen we MINARI en om 20.00 uur sluiten we af met TRIANGLE OF SADNESS.

De openluchtvoorstellingen vinden plaats voor de deur van The Social Hub en worden aangeboden door Nieuw Delft, De Hooghe Delft (www.dehooghedelft.nl), The Social Hub & Filmhuis Lumen. Het is onderdeel van het programma van de open dag Nieuw Delft Presenteert. Iedereen is welkom die dag om het gebied te komen beleven en ontdekken.

Bekijk het volledige programma op www.nieuwdelft.nl/presenteert

 

Interieurontwerp en foto’s: BURO M2R