A New Kind of Wilderness

Te zien vanaf 29 augustus

Op een kleine boerderij in de bossen van Noorwegen streeft de familie Payne naar een vrij en wild bestaan. Maar na een tragische gebeurtenis worden zij gedwongen om hun idyllische boerderij in te wisselen voor de verwachtingen van de moderne maatschappij. Sundance winnaar.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Angst


Koop nu een kaartje

do 29 aug
Zaal 213.45

Op een afgezonderde idyllische boerderij in de bossen van Noorwegen leven de Paynes wild, vrij en zelfvoorzienend. Maria en Nik geven hun kinderen Ulv, Falk, Freja en Ronja thuisonderwijs en streven ernaar om met een hecht gezin in harmonie met de natuur te leven. Een tragische gebeurtenis maakt echter een abrupt einde aan hun idyllische wereld en forceert het gezin op een nieuw pad richting de moderne maatschappij.

A New Kind of Wilderness, die op het prestigieuze Sundance Film Festival werd uitgeroepen tot beste documentaire, is een intiem en warm portret over liefde, het leven en opgroeien. Het verhaal van de Paynes, hun overwinningen en worstelingen, nodigen uit te reflecteren op onze eigen levenskeuzen, onze verantwoordelijkheid tegenover de Aarde en onze kinderen en hoe we omgaan met het leven na een groot verlies.