Brakke Bios: Passages (voorpremière/ Students Only)

Donderdag 17 augustus 2023

Lekker bijkomen van de OWee introductieweek? Kom tijdens het uitbrakken lekker genieten van een speciale voorpremière van Passages. Students only en kaartjes zijn slechts €3,50!

Na het afronden van zijn laatste project stort filmmaker Tomas (Franz Rogowski) zich hals over kop in een verhitte affaire met de jonge onderwijzeres, Agathe (Adèle Exarchopoulos).

Mogelijk schadelijk tot 14 jaar Seks Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Voor Tomas is het samenzijn met een vrouw een nieuwe, opwindende ervaring die hij graag wil onderzoeken, ook al is hij getrouwd met Martin (Ben Whishaw). Maar wanneer Martin ook een nieuwe relatie begint, richt de wispelturige Tomas zijn aandacht weer op zijn man.
Passages speelt zich af in het hedendaagse Parijs en gaat over een turbulente driehoeksrelatie waarbinnen verlangen altijd aanwezig is, maar het geluk net buiten bereik ligt. Regisseur Ira Sachs maakte een adembenemend, intiem en overtuigend drama over de complexiteit, wreedheid en tegenstrijdige gevoelens die met de liefde gepaard gaan.

Passages is geregisseerd door Ira Sachs (Love is Strange, Little Men) en werd geproduceerd door Saïd Ben Saïd (Elle, Bacurau) en Michel Merkt (Toni Erdmann). De film heeft een Europese topcast met Ben Whishaw (Skyfall, Paddington, Women Talking), Franz Rogowski (Grosse Freiheit, Transit, Victoria) en Gouden Palm winnares Adèle Exarchopoulos (La Vie d’Adèle, The Five Devils).