Buurman & Buurman: Al 40 Jaar Beste Vrienden

Van 16:00 uur tot 19:00 uur

Tijdens de lichtjesavond junior 2017 op het Doelenplein, is bij Filmhuis Lumen “Buurman en Buurman” te zien in een doorlopende voorstelling.

Voor de prijs van 1 Euro kan een bezoeker onbeperkt van dit vrolijke duo genieten. Er zijn geen vaste plaatsen. Dus zoek een stoel, of wacht er één af.

In de foyer van het filmhuis kun je voor 1 Euro een broodje knakworst nuttigen of een beker chocolademelk drinken.

Op het plein staat een stand waar kinderen een kleurplaat van Buurman en Buurman en een doosje kleurtjes kunnen meenemen.Koop nu een kaartje

Aan de lopende band bedenken de vrienden nieuwe klus-ideeën om hun levens nog leuker en handiger te maken. Het resultaat liegt er niet om: met hun eigenzinnige geklus is niets in huis veilig en de ravage blijkt enorm. Vol goede moed zien de buurmannen dit als een mooie aanleiding voor een nieuwe klus en lossen ze de mankementen samen weer op!

In de nieuwe afleveringen zien we de hilarische buurmannen klussen aan hun nieuwe badkamer, een zelfgemaakte hometrainer en een levensgrote sinaasappelpers, verhuizen ze een immense cactus, en wat dacht je van een potje schaken op het dak? Niets is ze te gek. A je to!

Met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen.