Cineville Speciaaltje: Anatomy of a Fall

maandag 25 september 2023 (eenmalig)

Zin in dat beetje extra? Anders wij wel. Maandag 25 september organiseren we weer een Cineville Speciaaltje. Een speciale voorpremière (ook voor niet-Cinevillers!) met korte inleiding, een filmquiz met mooi prijzenpakker en een gratis drankje: een Lowlander Winter IPA. Cinevillers mogen gratis iemand meenemen. Kies in dat geval voor het ticket Cineville-Vriend*. Speciaal is het nieuwe normaal!

Juice in de rechtszaal: regisseur Justine Triet won er een Gouden Palm mee in Cannes. Heeft thrillerschrijver Sandra haar man van het balkon geduwd, of sprong hij er zelf vanaf?

 

 

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Angst Drugs- en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Over Anatomy of a Fall

Welles, nietes. Heeft de spraakmakende Duitse schrijver Sandra (na Sisi & Ich een alweer fantastische Sandra Hüller) haar Franse echtgenoot van het balkon geduwd, of sprong hij er zelf vanaf om een einde aan zijn leven te maken? Omdat er weinig direct bewijsmateriaal is, wordt er door de openbaar aanklager van alles bijgehaald. Sandra zou een slechte echtgenoot zijn geweest, manipulatief, agressief, en een slechte moeder bovendien. Regisseur Justine Triet, die met Anatomy of a Fall de hoofdprijs op het filmfestival van Cannes binnensleepte, neemt haar tijd, nuanceert en brengt je op de muziek van 50 Cent naar het puntje van je stoel (en voorbij je eventuele vooroordelen).

Als Cineviller mag je dus gratis een +1 meenemen (je advocaat, bijvoorbeeld). Wil je dit? Bestel dan naast je eigen Cineville kaartje meteen een gratis Cineville-Vriend ticket!

Anatomy of a Fall is vanaf 12 oktober iedere dag te zien in Lumen.