Cineville Speciaaltje: Challengers (Voorpremière)

Woensdag 1 mei 21.15 uur

Zin in dat beetje extra? Anders wij wel. Speciaal voor allefilmliefhebbers van Cineville en omstreken organiseren wedaarom een mooie serie specials: Cineville Speciaaltje. Speciaal is het nieuwe normaal! Neem je zonnebril en zweetbandjes mee, want we gaan de tennisbaan op met een speciale voorpremière van Challengers, de nieuwe, sexy tennisfilm/love trianglevanregisseur Luca Guadagnino (Call Me By Your Name).

Als tieners stonden Tashi(Zendaya), Patrick (Josh O’Connor) en Art (Mike Faist) samen ophet gravel: tegenwoordig zijn ze coach en/of kampioen en/of op hun retour en/of geliefden en/of rivalen en/of elkaars ex. It’s complicated.

We maken het Speciaaltje weer Speciaal met een voorprogramma, Guadagnino-quizje met mooie prijzen enmeer! Als Cineviller mag je natuurlijk weer een gratis een +1 meenemen! Wil je dit? Bestel dan naast je eigen Cineville kaartje meteen een gratis Cineville-Vriend ticket!

Deze speciale voorpremière van Challengers is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor niet-Cineville pashouders.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Seks Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Over Challengers:

Het was misschien wel de trailer van het jaar: in de eerste beelden van Challengers, het sexy tennisdrama van LucaGuadagnino (Call Me By Your Name, Bones & All), raakten de rackets de bal op de beat van Rihanna’s S&M en deed iedereen het met iedereen. Tenniscoach Tashi (Zendaya) is getrouwd met kampioen Art (Mike Faist), die in een wat mindere periode zit. Tashi’s pogingen haar man er weer bovenop te helpen nemen een wending als Art het moet opnemen tegen deuitgerangeerde Patrick, zijn ex-beste vriend én de ex van Tashi.