Cineville Speciaaltje: The Banshees of Inisherin (voorpremière met drankjes, quizje en meer)

Dinsdag 24 januari 2023 om 21.30 uur (uitverkocht)

Het Cineville Speciaaltje met The Banshees of Inisherin is helaas uitverkocht, maar de premièrevoorstellingen op donderdag 26 januari zijn alvast in de voorverkoop!

Op 24 januari nodigen we jou en je beste maatje uit in Lumen voor een speciale vertoning van The Banshees of Inisherin, de nieuwe komedie van Martin McDonagh (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri).

De grote winnaar van de Golden Globes – en daarmee een grote Oscarfavoriet – met de prijs voor Beste Komedie, Beste Script en Beste Hoofdrol (Colin Farrell).

 

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar Angst Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

In het ultra-Ierse The Banshees of Inisherin verandert de vriendschap tussen Pádraic (Colin Farrell) en Colm (Brendan Gleeson) in een vete; van de ene op de andere dag besluit Colm dat ’ie Pádraic niet meer zo leuk vindt en expres gaat ’ie in hun stamkroeg aan een ander tafeltje zitten. En dat is nog maar het begin van deze break-up.

Bij dit Speciaaltje serveren we een (gratis) Iers drankje, maak je via ons vriendenruzie-quizje kans op héle mooie prijzen en meer! Als Cineviller mag je natuurlijk weer een gratis een +1 meenemen. Zo houd je jouw beste vriend(in) nog een eeuwigheid te vriend.

De extra’s voor Cinevillers

Tijdens dit Speciaaltje:

– Krijg je een drankje bij de bar
– Speel je het vriendenruzie-quizje
Maak je kans op mooie prijzen
– Èn neem je gratis een +1 mee!

The Banshees of Inisherin is vanaf 26 januari dagelijks te zien in Lumen!

————————————————-

Over Cineville Speciaaltje

Zin in dat beetje extra? Anders wij wel, daarom organiseren we speciaal voor alle filmliefhebbers een serie superspeciale specials: Cineville Speciaaltje! De basis: een goeie film en een samenwerking met steeds weer andere Cineville-theaters. De saus is altijd anders: van exclusieve voorfilms tot klassiekers die je nog wel vierentwintig keer wil zien en van Q&A-s, introducties en performances tot quizjes en prijzen. Een warm totaalpakket, voor iedereen die net zoveel van film houdt als wij. Speciaal is het nieuwe normaal!