Coldplay: Live Broadcast from Buenos Aires

Zaterdag 29 oktober 2022

 

Beleef Coldplay’s recordbrekende Music Of The Spheres wereldtournee in Lumen! 

Coldplay’s recordbrekende Music Of The Spheres wereldtournee is nu ook te beleven bij Lumen. Het verbluffende en door fans en muziekjournalisten bejubelde concert is door middel van een wereldwijde livestream te zien. Vanuit Argentinië wordt het uitverkochte concert in het River Plate Stadion in Buenos Aires live opgenomen en wereldwijd vertoond.Koop nu een kaartje

Coldplay brengt de inmiddels klassieke hits uit hun carrière zoals Yellow, The Scientist, Fix You, Viva La Vida, A Sky Full Of Stars en My Universe in een spectaculaire show van licht, laser en vuurwerk. De show kreeg lovende kritieken van zowel fans als critici, The Guardian noemde het “genuinely stunning”, de New York Post beschreef het als “a night for the history books” en Glasgow Evening Times noemde het “the greatest show on Earth”.
Deze prachtig gefilmde concertregistratie wordt geregisseerd door de veelgeprezen BAFTA-winnaar en Grammy-genomineerde regisseur Paul Dugdale.
Let op: De registratie van het concert wordt niet wereldwijd gelijktijdig met het concert in Buenos Aires vertoond, maar mede vanwege de verschillende tijdzones met een vertraging uitgezonden.

Voor deze voorstelling geldt een speciaal tarief van €15,-. Cinevillers betalen een toeslag van €5,-.