FilmClub (mrt)

We hebben in Filmhuis Lumen de Filmclub weer opgepakt. Dit is een club van maximaal 50 leden, die overdag naar het filmhuis komen om te genieten van een voorvertoning. Doe mee.Koop nu een kaartje

In oktober 2019 hebben we in Filmhuis Lumen de Filmclub weer opgepakt. Dit is een club van maximaal 50 leden, die overdag naar het filmhuis komen om te genieten van een voorvertoning. De film zal later in het programma van Lumen worden opgenomen. Iedereen kan lid worden van de Filmclub door een kaartje te kopen voor de eerstvolgende voorstelling. Een lidmaatschapspas is niet persoonsgebonden. Uitlenen kan/mag.

De bestaande kortingspassen van Lumen zijn niet van toepassing op de Filmclub.

Vanaf nu kunt u via onze website online een kaartje kopen. Als u een kaartje gekocht hebt, bent u lid. Bij de eerste voorstelling ligt er een pasje voor u klaar. Die pas is uw abonnement.

Liever niet online kopen? Stuur een mail naar contact@filmhuis-lumen.nl zodat wij uw e-mailadres en uw naam hebben. In de onderwerp-regel vermeld u ‘Filmclub Lumen’. U kunt voor de voorstelling uw pas/kaartje betalen aan de kassa van het filmhuis. Ook in dit geval ligt uw pasje voor u klaar bij de eerste voorstelling. Een pasje is niet persoonsgebonden. Uitlenen aan iemand anders kan/mag.

Halverwege aanhaken kan ook. U betaalt dan 8,50 euro minder per gemiste voorstelling. Het bedrag is al aangepast in onze online ticketservice. Ook in dat geval krijgt u een pasje.

De eerste voorstelling was op dinsdagmiddag 8 oktober 2019. Alle voorstellingen zijn ook op dinsdagmiddag en wel op:

  • 3 maart
  • 7 april

Enkele dagen voorafgaand aan een voorstelling ontvangt u per e-mail een herinnering. De titel van de film houden we onder de pet. Voorafgaand aan de film is er – zo mogelijk – een korte inleiding, maar altijd een hartelijk welkomstwoord in de zaal. Na afloop kunt met de andere clubleden en de aanwezige medewerkers van Lumen napraten over de film.

Praktisch

  • De foyer is open om 14.00 uur. De film begint om 14.30 uur.
  • Kom de eerste keer niet op het laatste nippertje, want het uitdelen van de pasjes kan even duren.
  • Bij de entree inbegrepen is 1 x koffie/thee met een zoete snack bij de inloop.
  • Bij de uitloop zijn de drankjes voor uw eigen rekening.