Flux Gourmet

Donderdag 12 januari 2023 en dinsdag 17 januari 2023

In Flux Gourmet neemt regisseur Peter Strickland (In Fabric, 2018) je mee in een bizarre wereld waar muzikanten nummers creëren met behulp van knisperend spek en druipend eigeel, en waar darmproblemen tot auditieve meesterwerken kunnen leiden.

‘Een film voor fijnproevers’ de Volkskrant

★★★★ ‘wonderlijke maar weer hoogst originele ‘Nieuwe invulling aan idee dat eten en erotiek innig verbonden zijn’ ‘Flux Gourmet’. Droge humor kruidt de film.’ NRC

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar


Koop nu een kaartje

Welkom in het Sonic Catering Institute, een plek voor experimentele voeding en geluidsvoorstellingen.  De leden van het instituut zijn verwikkeld in een machtsstrijd en hebben te maken met steeds verder ontaardende optredens en de bizarre orgieën terwijl de grenzen tussen ernst en satire vervagen. Met Asa Butterfield (Sex Education) en Gwendoline Christie (Wednesday).

Peter Strickland (Berberian Sound Studio, In Fabric, The Duke of Burgundy) creëert andermaal een bizar universum met een geheel eigen logica en esthetiek. Zijn ritualistische en fetisjistische films bewandelen steeds de grens tussen vermaak en diepgang, ernst en satire en Flux Gourmet is van al zijn films mogelijk de meest verbazingwekkende.