FRANK (Special in het kader van de dag van de Piano)

woensdag 29 maart 2023

Jon speelt piano en wilt het ver schoppen als muzikant. Als het lot hem op een dag in contact brengt met een muziekband gaat het balletje rollen. Althans, dat hoopt hij. Woensdag 29 maart is het de internationale dag van de Piano. Deze wordt elk jaar gevierd op de 88ste dag van het jaar. Dit zijn het aantal toetsen van een piano.

Op deze dag presenteren wij, ter ere van de Dag van de Piano, met trots speciale filmvertoningen in ons filmhuis waarin het thema muziek en piano natuurlijk centraal staan. Kom en geniet van de prachtige live pianomuziek die voor en na de films wordt gespeeld, terwijl je een drankje nuttigt in onze gezellige foyer!

 

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Beginnend muzikant Jon scoort tot zijn grote geluk een plek in een onconventionele avant-garde popband. Aan het hoofd staat de mysterieuze en charismatische Frank, een muzikaal genie dat zich achter een opvallend groot masker verschuilt. Samen met zijn excentrieke sidekick Clara zetten ze Jon’s wereld op zijn kop. Wanneer de groep zich voor de opnames van hun nieuwe album terugtrekt, wordt de situatie met de minuut vreemder.

Lenny Abrahamson regisseerde ook Room en de TV-serie Normal People naar het boek van Sally Rooney.