Hanno X Lumen: Ontbijt & Film met Blackbird Blackbird Blackberry (voorpremière)

Zondag 11 februari 2024

De eerste twee edities van onze Ontbijtfilm met Hanno waren een doorslaand succes. De kaartjes gaan telkens hard, dus wees er snel bij. Na The Holdovers in december en All of Us Strangers in februari hebben we zondag 11 februari weer een heerlijk ontbijt in Hanno voor je met daarna wederom een hele fijne voorpremière in Lumen: het heerlijke Blackbird Blackbird Blackberry, dat met veel succes in première ging op het Filmfestival van Cannes. Een uiterst charmant, origineel en eigenwijs liefdesverhaal waarin de ongebonden Etero, die van haar vrijheid houdt en zweerde nooit een relatie te beginnen, plots toch verliefd wordt en op haar 48-ste in een romance belandt..

LET OP: *Bij allergiën of dieetwensen: neem dan contact op met Hanno via info@hannodelft.nl 

 

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar Seks Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Etero koestert haar vrijheid even veel als haar winkel en de bramen die ze plukt. In haar Georgische dorp is ze het middelpunt van geroddel omdat ze geen man heeft, maar toch is ze trots op haar onconventionele leven. Tot ze, na een bijna-doodervaring, als een blok voor leverancier Murman valt.  

Na 48 jaar maagdelijkheid en ongebondenheid komt Etero plots in een gepassioneerde seksuele wervelwind terecht, waarna ze voor de onvermijdelijke keuze komt te staan: alleen door of samen? Met veel charme en schilderachtig camerawerk meandert dit internationaal geprezen portret van een eigenwijze vrouw tussen het plezier van seksuele ontdekking en de bevrijdende zelfstandigheid van alleen zijn.  

 

Het ontbijt bij Hanno (inclusief filmkaartje) kost €27,00. Cineville  pashouders betalen €15,- 

Het ontbijt start om 10:00 uur. 

De film in Lumen start om 11:15 uur. 

*Bij allergiën of dieetwensen: neem dan contact op met Hanno via info@hannodelft.nl