Hanno X Lumen: Ontbijt & Film met The Holdovers

zondag 17 december 10.00 uur heerlijk ontbijten in Hanno, 11.15 uur start film in Lumen

We hebben een heerlijke nieuwe samenwerking, dit keer met onze lieftallige buren Hanno! Wie kent ze niet? Sinds een paar jaar kleuren de hangmatten, parasols en planten van Hanno het Doelenplein en bruist het terras van de lente tot de herfst. Op zondagochtend 17 december organiseren wij met Hanno Ontbijt & Film: eerst een verrassingsontbijt (vega*) bij Hanno en vervolgens een speciale voorpremière van het komische kerstdrama The Holdovers bij Lumen.
Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Discriminatie Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Over de film:
In The Holdovers, van de veelgeprezen regisseur Alexander Payne (Sideways, Nebraska), moet een chagrijnige onderwijzer (Paul Giamatti) op een prestigieuze Amerikaanse school tijdens de kerstvakantie achterblijven op de campus om toezicht te houden op het handjevol leerlingen dat nergens anders heen kan.
Tegen de verwachting in vormt hij een band met een van de leerlingen – een slimme onruststoker met problemen (debutant Dominic Sessa) – en het hoofd van de schoolkeuken (Da’Vine Joy Randolph) die onlangs haar zoon verloren heeft in Vietnam. The Holdovers is nu alvast te zien in Ontbijt & Film en draait pas vanaf 11 januari in de Nederlandse filmtheaters.
Het ontbijt bij Hanno (inclusief filmkaartje) kost €26,50. Cinevillers betalen €15,-
Het ontbijt start om 10:00 uur.
De film in Lumen start om 11:15 uur.

*Bij allergiën of dieetwensen: neem dan contact op met Hanno via info@hannodelft.nl