Here We Are (Movies that Matter 21 okt)

vanaf donderdag 7 oktober enkele voorstellingen

donderdag 21 oktober 2021 Movies that Matter met gastspreker

Prachtig verhaal vol humor over de worsteling van een toegewijde vader, en de moeilijke keuzes die komen kijken bij het zorgen voor iemand met een mentale beperking.
Met gastspreker, alleen op donderdag 21 oktober. De gastsprekers zijn Anneli Kramer en Mick van der Wegen. Anneli is na haar studies als architect aan de slag gegaan. Mick is professor aan de TU Delft. Haast twintig jaar geleden is hun dochter Zide geboren met een stevige beperking. Samen hebben Anneli en Mick de zorg voor haar gedragen naast de opvoeding van hun twee jongere kinderen en naast hun loopbanen. Nu gaat de oudste dochter, bijna 20 jaar oud, wonen op een andere beschermende plek. Anneli en Mick gaan samen de uitdaging aan om met de bezoekers op 21 oktober hun ervaringen en overwegingen te delen. 

Mogelijk schadelijk tot 9 jaar Angst


Koop nu een kaartje

Autistische zoon Uri en vader Aharon hebben een unieke verstandhouding. Aharon voedt Uri geduldig en liefdevol op. Maar Uri is inmiddels volwassen, en zijn moeder vindt het tijd dat hij naar een gespecialiseerd tehuis gaat. Uri wil niet. En Aharon ook niet. Terwijl ze op weg zijn naar het tehuis besluit Aharon niet te gaan, en vader en zoon vertrekken op een trip door Israël.

Here We Are is een prachtig verhaal vol humor over de worsteling van een toegewijde vader, en de moeilijke keuzes die komen kijken bij het zorgen voor iemand met een mentale beperking. Geregisseerd door Nir Bergman (een van de makers van In Therapy) en met bijzonder sterk acteerwerk van Shai Avivi als Aharon en vooral Noam Imber als Uri.