Cineville Speciaaltje: Aftersun (voorpremière met drankjes, quizje en meer)

Woensdag 15 februari 2023

Voor dit Cineville Speciaaltje nodigen we jou en je beste maatje uit in Lumen voor een speciale vertoning van Aftersun. In het veelbekroonde en voor een Oscar genomineerde Aftersun denkt Sophie terug aan de gedeelde vreugde en persoonlijke melancholie van een vakantie in Turkije die ze twintig jaar eerder met haar vader nam.Koop nu een kaartje

De jonge tiener Sophie en haar dertigjarige vader Calum gaan op vakantie naar een Turkse badplaats, waar ze zwemmen, poolen, zonnebaden en luieren. Terwijl er voor de beginnende puber een nieuwe wereld opengaat, worstelt Calum buiten het zicht van Sophie met de zwaarte van het leven. Twintig jaar later vormen Sophies tedere herinneringen aan deze vakantie een krachtig en hartverscheurend portret van hun relatie, waarbij ze probeert de donkere kant van haar liefdevolle vader te begrijpen.

Met ijzersterk spel van Paul Mescal, genomineerd voor de Oscar Beste Mannelijke Hoofdrol, die we kennen van de tv-serie Normal People (naar de bestseller van Sally Rooney) en The Lost Daughter en nieuw talent Frankie Corio. Aftersun werd eerder geselecteerd voor het filmfestival van Cannes, waar de film meteen meerdere prijzen won.

Bij dit Speciaaltje serveren we een (gratis) zomers drankje, maak je via ons filmquizje kans op héle mooie prijzen en meer! Als Cineviller mag je natuurlijk weer een gratis een +1 meenemen. Zo houd je jouw beste vriend(in) nog een eeuwigheid te vriend.

De extra’s voor Cinevillers

Tijdens dit Speciaaltje:

  • Krijg je een drankje bij de bar
  • Speel je het filmquizje
  • Maak je kans op mooie prijzen
  • Én neem je gratis een +1 mee!