In the Heights

vanaf 1 juli 2021

Verfilming van de gelijknamige Broadwaymusical volgt de levens, dromen en liefdes van een groep mensen die opgroeien in de Latijns-Amerikaanse gemeenschap van de New Yorkse buurt Washington Heights. Een heerlijke zomerfilm vol dans en muziek, die lovende kritieken kreeg van de Amerikaanse filmpers.

Alle Leeftijden Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Usnavi is geboren in de Dominicaanse Republiek. Hij woont in New York en droomt ervan terug te keren en een bar aan het strand te beginnen, net als zijn overleden vader.

Midden in de wijk Washington Heights runt hij een winkel annex koffiebar. Elke cent legt hij apart om zijn droom te kunnen realiseren. Hij heeft een oogje op Vanessa, een jonge vrouw die in de schoonheidssalon werkt. De voornamelijk Latijns-Amerikaanse bewoners van de wijk kennen elkaar, het is een hechte gemeenschap. Ze delen lief en leed, dromen en muziek. De film volgt de belevenissen van de buurtbewoners gedurende enkele dagen van een hete zomermaand. Het is de verfilming van de gelijknamige succesvolle Broadwaymusical en kreeg lovende kritieken van de Amerikaanse filmpers.