Goodbye Stranger - Cineville X Kijk Ons (voorpremière)

Woensdag 19 april 2023

Exclusieve en feestelijke voorpremière in samenwerking met Kijk Ons! Je wordt ontvangen met een lekker, fris (en gratis) zomers drankje! Op Cineville’s rad van fortuin kan je mooie prijzen winnen en scenarist Wander Theunis is aanwezig voor een Q&A. Met je Cinevillepas mag je ook nog is gratis een +1 meenemen.

Mogelijk schadelijk tot 14 jaar Seks Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Droombaan, prachthuis, vriendin: Paul heeft het allemaal, maar of hij tevreden is? Wanneer hij tot zijn schrik zijn gedroomde buitenlandpromotie bij ‘s werelds grootste muziekstreamer in gevaar ziet komen, zal hij misschien wel moeten. Het is het begin van een rusteloze zomerdag vol sociale verplichtingen, onverwachte ontmoetingen en pijnlijke confrontaties, die Paul steeds meer doen twijfelen aan het perfecte plaatje dat hij voor zichzelf heeft uitgekozen.

Goodbye Stranger is het muzikale speelfilmdebuut van Aaron Rookus, naar een scenario van Wander Theunis en beleefde zijn wereldpremière op het International Film Festival Rotterdam.

Kijk Ons presenteert de nieuwste, mooiste en meest eigenzinnige films van eigen bodem in filmtheaters door heel het land. De aankomende editie staat in het teken van de zomerse, bitterzoete speelfilm Goodbye Stranger.