Little Joe

In samenwerking met:

dinsdag 6 oktober 2020

Alleenstaande moeder Alice ontdekt in haar laboratorium een beeldschone bloem, die ze naar haar tienerzoon Joe vernoemt. De bloem blijkt in staat te zijn haar eigenaar gelukkig te maken. Of dat lijkt maar zo…

Wij zijn blij te kunnen melden dat wij alsnog iemand bereid hebben gevonden om als gastspreker aanwezig te zijn: Inna Stepchuk, Research Analyst aan de TU.

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————

Single mum Alice discovers in her lab a very beautiful flower, which she names after her teenage son Joe. The flower has the ability to make the owner happy, at least it seems so …….

We are happy to announce that we found a guest speaker: Inna Stepchuk, Research Analyst at the Technical University.

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Geweld Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Het Engelstalige debuut van de Oostenrijkse regisseur Jessica Hausner vertelt het verhaal van de alleenstaande moeder Alice. Zij verdient haar brood met het veredelen van plantensoorten. Haar laatste ontdekking is een karmozijnrode bloem. Die wordt niet alleen gekenmerkt door een uitzonderlijke schoonheid, maar blijkt ook te beschikken over therapeutische kwaliteiten. Bij de juiste omgangsvorm scheidt de bloem een gelukkig makende stof af waar menig antidepressivum bij verbleekt. Tegen de bedrijfsregels in slaagt ze erin de plant als cadeau mee naar huis te smokkelen, waar haar zoon Joe enthousiast de verzorging op zich neemt. Naarmate de tijd verstrijkt, groeit echter de twijfel of de plant wel zo heilzaam is… 

Deze fraai vormgegeven film, waarvoor Emily Beecham de prijs voor beste actrice kreeg tijdens het Filmfestival van Cannes, wordt vertoond in samenwerking met Studium Generale. Als gastspreker zal  Inna Stepchuk van TU Delft aanwezig zijn. Inleiding en discussie zullen in het Engels zijn.

We are happy to announce that we found a guest speaker, Inna Stepchuk, Research Analyst at the Technical University.