Pannenkoek & Pyjama Feestje: Saïd & Anna (4+)

Zondagochtend 15 oktober 10.30 uur 

De Pannenkoeken staan klaar vanaf 10.30 uur en de film start om 11.15 uur. Kaartjes voor de pannenkoeken, ranja & film kosten €10,50.

In je pyjama naar de bioscoop? Het kan! In de herfstvakantie organiseren we op zondagochtend 15 oktober een speciale voorstelling waar je niet raar wordt aangekeken als je in je onesie of pyjama komt. Voor de film serveren we heerlijke pannenkoeken en ranja. Leuker kun je je herfstvakantie toch niet vieren? Je ouders, opa en oma of je oppas, ze mogen allemaal mee. Zij kopen ook een filmkaartje en kunnen ook mee de film in. Natuurlijk is er voor hun ook een pannenkoek en daarnaast een kopje koffie of thee.  

Aansluitend vertonen we de Cinekid film: Saïd en Anna. Twee kinderen uit verschillende milieus repareren spullen in een Repairshop. 8 afleveringen van 6 minuten. 

Alle Leeftijden


Koop nu een kaartje

Over Saïd en Anna: 

Saïd (6) en Anna (7) zijn beste vrienden. Elke dag zijn ze te vinden in de Repairshop van Saïds ouders. Daar worden kapotte spullen gerepareerd en krijgen ze een tweede leven. Ondertussen kampen de twee kinderen met hun eigen problemen, die ze op hun eigen, creatieve manier weten op te lossen.   

De Pannenkoeken staan klaar vanaf 10.30 uur en de film start om 11.15 uur. Kaartjes voor de pannenkoeken, ranja & film kosten €10,50.