Pannenkoek & Pyjama Feestje: Superkat Maurice (6+ jaar)

Maandag 1 mei 2023

Lekker je pyjama of je mooiste onesie aanhouden en verwend worden met pannenkoeken en daarna naar Superkat Maurice? Dat kan op maandagmiddag 1 mei. Kom lekker meivakantie vieren in Lumen!

Ons leeftijdsadvies is vanaf 6 jaar!

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Geweld Angst


Koop nu een kaartje

Kom lekker voorjaarsvakantie vieren in Filmhuis Lumen in je pyjama of onesie. Je wordt lekker verwend met een heerlijke pannenkoek en limonade en daarna ga je naar de film. Leuker kan je voorjaarsvakantie toch niet beginnen? Je ouders, opa en oma of je oppas, ze mogen allemaal mee. Zij kopen ook een filmkaartje en kunnen ook mee de film in. Natuurlijk is er ook voor hen een pannenkoek met daarnaast een kopje koffie of thee.

Over SUPERKAT MAURICE:

Op rattenjacht met de slimme superkat! Ratten! Ze zijn overal…. in broodtrommels, dansend over tafelbladen, taarten stelend onder de neus van de banketbakker vandaan. Dus wat heeft elke stad nog? Een rattenvanger, Superkat Maurice!

Maurice is een straatwijze kat die samen met Mees, Zonnebrand en Gevaarlijke Bonen  een perfecte ‘business’ heeft opgezet om heel veel geld te verdienen aan goedgelovige stedelingen. Alles gaat goed tot ze in het plaatsje Bad Blintz komen, waar helemaal geen ratten zijn! En ook geen eten is! Ze ontmoeten het door boeken geobsedeerde meisje Olivia die hun hulp inroept om het mysterie op te lossen….

Pannenkoeken eten – kan vanaf 14.00 uur en de film start om 14.40 uur. Kaartjes voor de pannenkoeken, limonade & film kosten €10,50.