Pannenkoeken Feestje: Vos en Haas Redden het Bos (4+)

Maandag 29 april 14.00 uur

Kom lekker de meivakantie vieren in Filmhuis Lumen. Je wordt lekker verwend met heerlijke pannenkoeken en limonade en daarna ga je naar de film. Leuker kan je mei toch niet beginnen? Je ouders, opa en oma of je oppas, ze mogen allemaal mee. Zij kopen ook een filmkaartje en kunnen ook mee de film in. Natuurlijk is er ook voor hen een pannenkoek met daarnaast een kopje koffie of thee.

Pannenkoeken eten kan vanaf 14.00 uur en de film start om 14.40 uur. Kaartjes voor de pannenkoeken, limonade & film kosten €10,50. Cineville pashouders betalen een toeslag van 3,00.

Alle Leeftijden


Koop nu een kaartje

Vos en Haas zijn terug in hun eigen film! Bekend van de boeken van Sylvia Vanden Heede (met illustraties van Thé Tjong-Khing) of van de klei-animatieserie van de KRO-NCRV, komen zij nu met een hele film, geregisseerd door Mascha Halberstad (Knor).   

Er gebeuren vreemde dingen in het bos. Uil is verdwenen en ‘s nachts is er uit het niets een groot meer verschenen dat het bos bedreigt. Vos en Haas beginnen aan een spannend avontuur om Uil te vinden, terwijl hun achtergebleven vrienden vechten tegen het stijgende water. Zullen Vos en Haas Uil op tijd vinden? Zal het bos gered worden?