Shoplifters || A Taste of Asia ||

Zondag 2 juni te zien

Een wonderlijke familie van kleine criminelen treft na een avondje winkeldiefstal een klein meisje buiten in de kou. Ze nemen haar mee, en al gauw wordt ze lid van de hechte club. Wat de familie aan geld te kort komt (en wat ze niet altijd even legaal bij elkaar sprokkelen) heeft ze te over in zorg en aandacht voor elkaar. Toch is niets wat het lijkt in deze familie. Terechte winnaar van de Gouden Palm in Cannes dit jaar.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

zo 02 jun
Zaal 219.00

Winnaar van de Gouden Palm in Cannes dit jaar was Shopliftersvan de onvolprezen Hirokazu Kore-Eda (After Life, Nobody Knows, Like Father Like Son). Deze film is weer een sterk voorbeeld van zijn humanistische kijk op sociale misstanden en familieverhoudingen, en ook gewoon een erg fijne film.

Een wonderlijke familie van kleine criminelen treft na een avondje winkeldiefstal een klein meisje buiten in de kou. Ze nemen haar mee, en al gauw wordt ze lid van de hechte club. Wat de familie aan geld tekort komt (en wat ze niet altijd even legaal bij elkaar sprokkelt) heeft ze te over in zorg en aandacht voor elkaar. Toch is niets wat het lijkt in deze familie.