Three Billboards outside Ebbing, Missouri

In dit donker en komisch drama ontpopt Mildred (een glansrol van Frances McDormand) zich tot een wraakengel wanneer de plaatselijke politie de moord op haar dochter niet oplost.

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar Geweld Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Nadat er maanden voorbij zijn gegaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak op haar dochter, onderneemt Mildred Hayes actie: ze laat drie controversiële teksten plaatsen op oude reclameborden langs een weg net buiten het dorp, gericht aan de gerespecteerde politiechef William Willoughby (Woody Harrelson). De boodschap blijft niet onopgemerkt en zorgt voor onrust in het stadje, want de plaatselijke politiechef is geliefd. De zaak komt verder op scherp te staan wanneer agent Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, zich ermee gaat bemoeien.

Vier Golden Globes won de film, waaronder Beste Film en Best Screenplay voor regisseur Martin McDonagh (bekend van misdaadkomedie In Bruges). Frances McDormand kreeg de Golden Globe voor haar acteerprestaties in de rol van Mildred, Sam Rockwell was Beste acteur in een bijrol.