Scone & Tea Special: The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry (voorpremière)

Zondag 1 oktober 10.30 uur 

Wat wat past er nou beter bij de verfilming van een Britse bestseller dan een heerlijke scone met thee? Zondagochtend 1 oktober om 10.30 uur organiseren wij een speciale voorpremière van The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry. Deze Britse boekverfilming – gebaseerd op de gelijknamige bestseller – is een verhaal over liefde, hoop, vriendschap en over de kleine dingen in het leven. Voorafgaand aan de film kun je genieten van een heerlijke thee met een versgebakken scone van The English Bakery uit Delft. Vanaf 10:00 staat de thee klaar. 

Kaartjes zijn €14,50 en inclusief thee en scone. Cineville-pashouders betalen een toeslag van €3,50. 

Angst Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Harold Fry (Jim Broadbent) heeft met zijn vrouw Maureen (Penelope Wilton) een heel normaal leven in een dorpje in Zuid-Engeland. Op een doordeweekse ochtend verlaat hij zijn huis om een brief te posten aan zijn vriendin Queenie die op sterven ligt. Hij weet dan nog niet dat hij aan een onwaarschijnlijke reis begint naar Berwick-upon-Tweed, de meest Noordelijke stad van het land. 

 Hij heeft geen wandelschoenen, geen kaart en telefoon. Hij weet alleen dat hij door moet blijven lopen, om Queenie hoop en steun te geven. Onderweg ontmoet hij allerlei mensen met hun eigen bijzondere verhalen en sommigen lopen zelfs met hem mee omdat ze geloven in zijn doel.  

The Unlikely Pilgrimage – gebaseerd op de gelijknamige bestseller is een verhaal over liefde, hoop, vriendschap en over de kleine dingen in het leven.