sneak preview - La vérité

Elke zondagavond om 21.45 uur: een verrassende voorpremière speciaal voor iedereen die er snel bij wil zijn. Laat u voor slechts €7,50 verrassen door een gloednieuwe film!Koop nu een kaartje

Een sneak preview –d.w.z. stiekeme voorbeschouwing- is een voorstelling van een film voordat deze officieel in première is gegaan én waarvan bezoekers de titel vooraf niet te horen krijgen. In zo’n voorstelling ziet u een film als eerste, soms ruim voordat anderen die film in het reguliere programma kunnen bezoeken.

En, doordat wij u verrassen, komt u wellicht in aanraking met films en genres, waar u wellicht zelf niet gauw voor zult kiezen. Anders gezegd, wij bieden u de kans op een bijzondere ervaring en geven u de mogelijkheid zo uw filmgrenzen te verleggen. Als u nog een extra argument nodig hebt, weet dan dat lang niet elke sneak(-film) uiteindelijk in de bioscoop te zien zal zijn.

Omdat zo’n sneak altijd nieuw is, willen wij graag van u horen hoe u de film hebt ervaren. Uw mening is voor ons van belang o.a. om te bepalen of de sneak de moeite van het vertonen waard is in ons reguliere filmprogramma. Daarom delen wij aan het einde van de voorstelling altijd een kort enquête-formuliertje aan u uit.

O ja, ten behoeve van onze buitenlandse bezoekers houden wij de taal die in de film wordt gesproken niet geheim. Het is maar dat u dat weet.