Sneak preview - La Odisea

Elke zondagavond om 21.30 uur: een verrassende voorpremière speciaal voor iedereen die er snel bij wil zijn. Laat u voor slechts €7,50 verrassen door een gloednieuwe film!

Let op: gewijzigde aanvangstijd: 21.30 i.p.v 21.45

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Angst Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Een sneak preview –d.w.z. stiekeme voorbeschouwing- is een voorstelling van een film voordat deze officieel in première is gegaan én waarvan bezoekers de titel vooraf niet te horen krijgen. In zo’n voorstelling ziet u een film als eerste, soms ruim voordat anderen die film in het reguliere programma kunnen bezoeken.

En, doordat wij u verrassen, komt u wellicht in aanraking met films en genres, waar u wellicht zelf niet gauw voor zult kiezen. Anders gezegd, wij bieden u de kans op een bijzondere ervaring en geven u de mogelijkheid zo uw filmgrenzen te verleggen. Als u nog een extra argument nodig hebt, weet dan dat lang niet elke sneak(-film) uiteindelijk in de bioscoop te zien zal zijn.

Omdat zo’n sneak altijd nieuw is, willen wij graag van u horen hoe u de film hebt ervaren. Hoewel u mening voor ons van belang is o.a. om te bepalen of de sneak de moeite van het vertonen waard is in ons reguliere filmprogramma, delen wij momenteel i.v.m. de corona-maatregelen aan het eind van de voorstelling geen enquête-formuliertje aan u uit.

O ja, voor onze buitenlandse bezoekers houden wij de taal die in de film wordt gesproken niet geheim. Het is maar dat u dat weet.