Sneak preview - After Yang

Elke zondagavond om 21.30 uur: een verrassende voorpremière speciaal voor iedereen die er snel bij wil zijn. Laat u voor slechts €7,50 verrassen door een gloednieuwe film!

Angst Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Wat is een sneak preview?

Een sneak preview, d.w.z. stiekeme voorbeschouwing, is een voorstelling van een film voordat deze officieel in première gaat én waarvan bezoekers de titel vooraf niet te horen krijgen. In zo’n voorstelling ziet u een film als eerste, soms ruim voordat anderen die film in het reguliere programma kunnen bezoeken.

En, doordat wij u verrassen, komt u in aanraking met films en genres, waar u wellicht zelf niet gauw voor zult kiezen. Anders gezegd, wij bieden u de kans op een bijzondere ervaring. Ook geven wij u de mogelijkheid uw filmgrenzen te verleggen. Als u nog een extra argument nodig  heeft, weet dan dat lang niet elke sneak(film) uiteindelijk in de bioscoop te zien zal zijn.

Enquêteformulier

Omdat zo’n sneak altijd nieuw is, willen wij graag van u horen hoe u de film hebt ervaren. Uw mening is voor ons van belang o.a. om te bepalen of de sneak de moeite van het vertonen waard is in ons reguliere filmprogramma. Daarom delen wij aan het eind van de voorstelling een enquêteformuliertje aan u uit.

Taal in de film

O ja, voor onze buitenlandse bezoekers houden wij de taal die in de film wordt gesproken niet geheim. Het is maar dat u het weet.