Irgendwann werden wir uns alles erzählen (laatste kans)

Vanaf donderdag 14 september 2023

Het is een hete zomer in 1990 in een dorpje in Thüringen, voormalig Oost-Duitsland. Maria wordt bijna 19 en woont samen met haar vriend Johannes bij zijn ouders op de boerderij. Ze verliest zichzelf in boeken en is totaal niet bezig met het afmaken van haar school. De sfeer van een nieuw tijdperk hangt in de lucht wanneer ze per ongeluk Henner ontmoet, de twintig jaar oudere buurman.

★★★ ‘De setting is interessanter dan het hoofdverhaal’NRC

★★★ ‘Sfeervol, maar kabbelend’ de Volkskrant

★★★★ ‘Robust sense of time and place’ The Guardian

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Seks Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Eén aanraking is genoeg om een overweldigende passie te ontbranden tussen Maria en de charismatische, eigenzinnige man. In een tijd vol van nieuwe mogelijkheden is dit de start van een geheime intense relatie vol verlangen en begeerte.

Emily Atef, de bekroonde regisseur van Plus Que Jamais (2022) laat opnieuw haar talent zien in de film Someday We’ll Tell Each Other Everything. Gebaseerd op het boek van Daniela Krien, schreef Atef samen met Krien het scenario voor dit intense en gewaagde liefdesverhaal. Een meeslepende filmervaring met een ensemble van getalenteerde acteurs en hoofdrollen voor Marlene Burow en Felix Kramer. De film werd genomineerd voor de Gouden Beer op het Filmfestival van Berlijn.