Sorry We Missed You

Vanaf 14 november 2019

Ontroerend sociaal drama van de Britse regisseur Ken Loach (I, Daniel Blake ) over de dagelijkse strijd van een pakketbezorger en zijn gezin om het hoofd boven water te houden.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Nadat Ricky zonder werk komt te zitten, krijgt hij de kans om als zelfstandig pakketbezorger aan de slag te gaan. Hiermee hoopt hij hun financiële situatie te verbeteren. Al snel blijkt de werkdruk torenhoog, Ricky maakt lange dagen en wordt  voor onmogelijke keuzes gezet door zijn werkgever. Zijn vrouw Abby werkt in de thuiszorg en rent van de ene klant naar de andere. Ook thuis probeert zij het gezinsleven in goede banen te leiden, maar dat wordt steeds moeilijker, zeker wanneer puberzoon Seb in opstand komt.

In zijn vorige film  I, Daniel Blake  richtte de Britse regisseur Ken Loach zijn pijlen op een falend uitkeringssysteem, ditmaal biedt hij ons een ontluisterende blik op de gewijzigde arbeidsverhoudingen, de oproepcontracten en flexibele overeenkomsten van schijnzelfstandigheid.

De inmiddels 83-jarige regisseur, bekend van verschillende sociale drama’s, heeft op het filmfestival van Cannes aangekondigd dat dit zijn laatste film zal zijn.