Talk to Me (eenmalig)

Te zien op woensdag 30 augustus

Een groep vrienden raakt verslaafd aan het oproepen van geesten via een mysterieuze gebalsemde hand. Tot één van hen te ver gaat, en de hel op aarde losbreekt.

VPRO Cinema ★★★★ ‘Slaagt er in de kijker bij de keel te grijpen’
de Volkskrant ★★★★ ‘Een zowel beklemmende als gruwelijke horrorfilm’
The Guardian ★★★★ ‘Terrific creepy-hand horror’

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Mia (Sophie Wilde) gelooft niets van de viral video’s waarin tieners via een volgekladde, gebalsemde hand zogenaamd in contact komen te staan met geesten. Wanneer ze hoort dat er op een feestje een nieuwe seance plaats zal vinden, spoort ze haar vriendin aan om mee te gaan en de proef op de som te nemen.  

Het duurt niet lang of de vriendinnen raken verslaafd aan de adrenaline-rushes die gepaard gaan met het mysterieuze contact. Maar wanneer tijdens een van de sessies de strikte tijdsregel wordt gebroken loopt alles volledig uit de hand en begint de scheidslijn tussen de echte wereld en het geestenrijk te vervagen.

Talk to Me – in Amerika uitgebracht door A24 (Moonlight, Everything Everwywhere All At Once) is een angstaanjagende rollercoaster-rit die na zijn grote doorbraak tijdens het Sundance filmfestival hard op weg is om dé horrorsensatie van 2023 te worden.