Lumen uit lockdown - open vanaf donderdag!

Filmhuis Lumen gaat donderdag 27 januari weer open!

Er gelden wel nog enkele maatregelen, net als in andere theaters en bioscopen. U heeft een coronatoegangsbewijs* ) en een identiteitsbewijs nodig als u Lumen wilt bezoeken. Dat geldt zowel voor filmbezoek als wanneer u alleen een drankje wilt nuttigen.

 

Alle Leeftijden


Wij vragen u om zoveel mogelijk uw filmtickets online te kopen. Dan bent u verzekerd van een zitplaats. De zalen hebben voorlopig weer een kleine capaciteit. In de zalen is met stickers aangegeven op welke plekken u kunt gaan zitten.

Het dragen van een mondkapje is verplicht als u zich verplaatst binnen het gebouw van Lumen. Zodra uw plaatsneemt in de zaal of in de foyer, mag het mondkapje af. We houden ook nog steeds 1,5m afstand van elkaar.


In de foyer en op het terras heeft u een zitplaats nodig als u een consumptie gebruikt.

Lumen mag open blijven tot 22:00 uur. Dat geldt voor de filmzalen, bar foyer en terras.


*) Een coronatoegangsbewijs is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs. Dit coronatoegangsbewijs toont u bij binnenkomst in de vorm van een QR-code https://coronacheck.nl/nl/. Die code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier https://coronacheck.nl/nl/print/. Het coronatoegangsbewijs geldt vanaf 13 jaar. Om te controleren of het toegangsbewijs van u is, vragen we naar uw legitimatiebewijs. Vanaf 14 jaar moet er een legitimatiebewijs getoond worden. Het gele boekje of een ander bewijs van vaccinatie geldt niet als coronatoegangsbewijs.