Vous n'aurez pas ma haine (laatste week)

Vanaf donderdag 22 december 2022

Aangrijpend drama over hoop en veerkracht in tijden van verlies, gebaseerd op de autobiografische bestseller ‘Mijn haat krijgen jullie niet’ van Antoine Leiris, die met zijn verhaal laat zien dat liefde altijd overwint

‘Breekbaar drama, dat wel degelijk lastige vragen durft op te werpen’ de Volkskrant

 

https://filmhuis-lumen.nl/wp-content/uploads/2020/04/Lumen-op-Picl.png

 

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Angst Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

13 november 2015. Antoine en zijn vrouw Hélène leiden een liefdevol leven in Parijs met hun jonge zoontje Melvil. Wanneer Hélène die avond naar een concert in de Bataclan gaat, slaat het noodlot toe: samen met 88 anderen komt ze om tijdens een terroristische aanslag. Antoine’s wereld stort in, maar hij weigert de daad te beantwoorden met haat. Ondanks zijn immense verdriet zal hij de haat nooit toelaten. Hij schrijft hierover een emotionele Facebookpost waarmee hij al snel de hele wereld ontroert. Tussen alle media-aandacht en het verdriet realiseert Antoine zich dat zijn zoontje hem nu meer nodig heeft dan ooit.

Vous n’aurez pas ma haine is een ontroerend drama over hoop en veerkracht in tijden van verlies. Regisseur Kilian Riedhof baseerde zijn film op de autobiografische bestseller ‘Mijn haat krijgen jullie niet’ van Antoine Leiris, die met zijn verhaal laat zien dat liefde altijd overwint.