Filmclub

Nieuw seizoen FilmClub: start 5 september

 Dé plek waar filmliefhebbers elkaar ontmoeten!

Dinsdag 5 september gaan we weer van start met een gloednieuw FilmClub-seizoen. Lekker vroeg dit jaar, want we hebben heel veel goede films, die we willen laten zien. Tot en met april 2024 kun je elke maand genieten van een exclusieve voorpremière, alleen voor FilmClub-leden. Inclusief een lekkere kop koffie of thee. Welke film blijft een verrassing, maar het is altijd een film die nog niet in Nederland in première is gegaan.

Wat is de FilmClub

Als lid van de FilmClub kun je één keer per maand op dinsdagmiddag een exclusieve voorpremière bezoeken. Speciaal voor FilmClub-leden openen we om 14.00 uur de deuren. Je kunt alvast genieten van een kop koffie of thee en om 14.30 uur start de film. Altijd voorafgegaan door een korte inleiding, die de film wat extra dimensie geeft. Na de film – die we vertonen zonder pauze – kun je in de foyer nog blijven napraten met andere FilmClub-leden en medewerkers van Lumen.

De FilmClub is exclusief toegankelijk voor leden. Iedereen kan lid worden van de FilmClub, door een pas te kopen voor het seizoen 2023-2024. Het gaat om acht (besloten) voorstellingen: van september 2023 tot en met april 2024. De eerste vertoning is dinsdag 5 september. We starten dit seizoen dus een maand eerder. Dit vanwege een waanzinnig mooie film die gewoon niet aan het nieuwe Filmclub seizoen mag ontbreken.

Alle datums op een rijtje:

5 september, 10 oktober, 7 november, 5 december, 9 januari, 6 februari, 5 maart en 2 april.

Hoe werkt het

Deelname aan de FilmClub voor seizoen 2023-2024 kost € 80,-. Je betaalt vooraf voor het hele seizoen van acht voorstellingen (inclusief koffie of thee voor de film). Aanschaf van de pas nu online via de eerste voorstelling van 5september.

Na ontvangst van de betaling ligt er bij de eerste FilmClub-middag een pasje voor je klaar. Deze is geldig voor de hele serie van dit seizoen. Na aanmelding ontvang je via email een welkomstbericht met verdere details.

Kun je in september niet? Wij bieden de mogelijkheid om ook in oktober in te stappen. Binnenkort verschijnt op de website de mogelijkheid om de pas vanaf oktober aan te schaffen. Je betaalt dan € 70,-. Ook in dat geval krijg je een pasje.

Heb je een Cineville-pas en wil je ook graag lid worden van de FilmClub? Dat kan. Dan betaal je éénmalig een bedrag van € 20,- voor het hele seizoen. Stap je in oktober in, dan is dit € 17,50.

Praktisch

  • De foyer is open om 14.00 uur. De film begint om 14.30 uur.
  • Kom de eerste keer op tijd, als je nog geen pasje hebt. Op 5 september en 10 oktober kun je ook aan de kassa nog lid worden.
  • Een lidmaatschapspas is niet persoonsgebonden. Als je een keer niet kunt, kun je iemand anders van je pas gebruik laten maken.
  • Bij de entree inbegrepen is 1 x koffie/thee bij de inloop.
  • De drankjes na afloop van de film zijn voor eigen rekening.
  • De bestaande kortingspassen van Lumen zijn niet van toepassing op de FilmClub.

Wij kijken uit naar de start van het nieuwe FilmClub-seizoen!