FilmClub

Dé plek waar filmliefhebbers elkaar ontmoeten!

In oktober 2022 gaan we weer van start met een gloednieuw FilmClub-seizoen. Tot en met april 2023 kun je elke maand komen genieten van een exclusieve voorpremière alleen voor FilmClub-leden. Welke film blijft een verrassing, maar het is altijd een film die nog niet in Nederland in première is gegaan.

Wat is de FilmClub

Als lid van de FilmClub kun je één keer per maand op dinsdagmiddag een exclusieve voorpremière bezoeken. Speciaal voor FilmClub-leden openen we om 14.00 uur de deuren. Je kunt alvast genieten van een koffie of thee en om 14.30 uur start de film. Altijd voorafgegaan door een korte inleiding, die de film wat extra dimensie geeft. Na de film, die we vertonen zonder pauze, kun je in de foyer nog blijven napraten met andere FilmClub-leden en medewerkers van Lumen.

De FilmClub is exclusief toegankelijk voor leden.

Iedereen kan lid worden van de FilmClub door een pas te kopen voor dit seizoen 2022-2023. Het gaat om zeven (besloten) voorstellingen: van oktober 2022 tot en met april 2023. De eerste vertoning is dinsdag 18 oktober.

De datums op een rijtje:

18 oktober, 15 november, 13 december, 10 januari, 7 februari, 7 maart en 4 april.

Hoe werkt het

Deelname aan de FilmClub voor seizoen 2022-2023 kost € 63,-*.

Je betaalt vooraf voor het hele seizoen van zeven voorstellingen (inclusief koffie of thee voor de film).

Aanschaf van de pas kan online via de eerste voorstelling van 18 oktober. Na ontvangst van de betaling ligt er bij de eerste FilmClub-middag een pasje voor je klaar. Deze is geldig voor de hele serie van dit seizoen.

Na aanmelding ontvang je via email een welkomstbericht met verdere details.

Kun je in oktober niet? Wij bieden de mogelijkheid om ook in november in te stappen. Binnenkort verschijnt op de website de mogelijkheid om de pas vanaf november aan te schaffen. Je betaalt dan € 54,-*. Ook in dat geval krijg je een pasje.

Heb je een Cinevillepas en wil je ook graag lid worden van de FilmClub? Dat kan. Dan betaal je eenmalig een bedrag van € 17,50 voor het hele seizoen. Stap je in november in, dan is dit € 15,-.

*De bestaande kortingspassen van Lumen zijn niet van toepassing op de FilmClub.

Praktisch

  • De foyer is open om 14.00 uur. De film begint om 14.30 uur.
  • Kom de eerste keer op tijd, als je nog geen pasje hebt. Op 18 oktober en 15 november kun je ook aan de kassa nog lid worden.
  • Een lidmaatschapspas is niet persoonsgebonden. Als je een keer niet kunt, kan iemand anders van je pas gebruik maken.
  • Zolang er plaatsen zijn, is het mogelijk een introducé mee te nemen; een kaartje kost dan € 10. Deze kaarten zijn alleen op de middag zelf aan de kassa te koop.
  • Bij de entree inbegrepen is 1 x koffie/thee bij de inloop.
  • Na afloop zijn de drankjes voor eigen rekening.

Wij kijken uit naar de start van het nieuwe FilmClub-seizoen!