Filmclub 2021

De R is weer in de maand: tijd voor een herstart van de FilmClub.

In maart 2020 kwam het openbare leven stil te liggen. Op 5 juni 2021 mochten we weer bezoekers ontvangen, weliswaar met de nodige beperkingen. Inmiddels zijn sinds 25 september de maatregelen dusdanig aangepast dat wij besloten hebben de FilmClub weer op te starten. Wij volgen hierbij de huidige richtlijnen, geldend voor de filmbranche.

Wat is de FilmClub?

Als lid van de FilmClub kunt u een keer per maand op dinsdagmiddag een exclusieve voorpremière bezoeken. Het gaat om zeven (besloten) voorstellingen: van oktober 2021 tot en met april 2022. De eerste vertoning was op dinsdag 12 oktober 2021. Daarna, onder voorbehoud, op de volgende data in 2022:

  • 11 januari
  • 8 februari
  • 8 maart
  • 5 april.

Hoe werkt het?

U betaalt vooraf voor het hele seizoen van zeven voorstellingen. De kosten zijn € 60. De bestaande kortingspassen van Lumen zijn niet van toepassing op de FilmClub. Aanschaf van de pas kan online via de eerste voorstelling van 12 oktober. Na ontvangst van uw betaling ligt er een pasje voor u klaar. Die is geldig voor de hele serie van dit seizoen.

U ontvangt na aanmelding via email een welkomstbericht met verdere details.

Kunt u in oktober niet? Wij bieden u de mogelijkheid om in november in te stappen. Binnenkort verschijnt hier op de website de mogelijkheid om de pas vanaf november aan te schaffen. U betaalt dan € 51,50. Ook in dat geval krijgt u een pasje.