Kijkje in het nieuwe gebouw!

Terwijl de eerste muren langzaam worden opgetrokken, dromen wij vast over de inrichting van ons nieuwe filmhuis, dat steeds meer vorm begint te krijgen. Droom je met ons mee?
Een hoge foyer met grote ramen aan de zonkant van het nieuwe park, waar een heerlijk terras gaat komen. Een bar beneden én boven met de lekkerste koffies en drankjes. Gezellige lampjes, planten en natuurlijk filmische elementen. Én elementen uit het oude Lumen, omdat sommige meubels nog prima gerecycled kunnen worden om zo wat van het huidige Lumen gezellig mee te nemen. Bekijk de interieur-video hier.

Voor degenen die het nog niet wisten: Filmhuis Lumen bouwt aan haar toekomst. Nog meer film in het hart van Delft. Ons nieuwe filmhuis krijgt 4 filmzalen, een prachtig café verdeeld over twee verdiepingen en een zonnig terras aan het park. Door de enorme groei van het filmaanbod én het bezoek heeft Lumen dringend behoefte aan meer capaciteit om al het moois voldoende ruimte te geven in Delft. Ook biedt ons nieuwe filmhuis plek voor meer samenwerkingen en filmeducatie. Het nieuwe Lumen opent tweede helft 2025 in de Spoorzone aan het Van Leeuwenhoekpark.Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuwbouw-nieuws? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!

Interieurontwerp & impressie: BURO M2R