Lumen FilmFan

Het abonnement voor de Lumen Filmliefhebber 

Een abonnement op naam dat korting geeft op de prijs van een filmkaartje. Bovendien krijgt u per jaar een strippenkaart goed voor 12 x koffie of thee.  

  • Kosten: € 56 per jaar 

  • Korting: € 2,50 (Avond en zondagmiddag)  

  • Korting: € 2,00 (Matinee en sneak preview) 

 

Duovariant  

Wenst uw partner ook een abonnement? Dan kunt u gebruik maken van de Duo-variant. Hiermee kunt u eenvoudiger twee kaartjes bestellen, zowel online als aan de kassa. Bijkomend voordeel is dat u (of uw partner) ook iemand anders met korting mee kan nemen naar de film. U krijgt de koffie-/theestrippenkaart dubbel. 

Kosten: € 112 per jaar

Betaling 

Door de aankoop van een abonnement machtigt u Lumen om jaarlijks het abonnementsgeld van uw rekening af te schrijven. Abonnementen verlopen per 1 januari. Bij de eerste incasso zal het restbedrag geïncasseerd worden, zodat uw abonnement het hele jaar geldig is. Opzeggen kan jaarlijks tot uiterlijk 31 december.  

Voorbeeld: als u op 15 april 2022 een pas koopt is de pas geldig tot 15 april 2023. In januari 2023 wordt de resterende periode van dat jaar geïncasseerd, nl. 15 april tot en met 31 december 2023. U krijgt dan ook de koffie-/theebonnen thuisgestuurd.