Lumenpassen- meest gestelde vragen

1. Hoe werkt het aanvragen van een Lumenpas?
U klikt op de pas van keuze, dan wordt u doorgestuurd naar de webshop. Als u al een account heeft, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en paswoord. Anders dient u eerst een account aan te maken. Daarna kunt u via ideal de pas betalen.

2. Lumenpas aangevraagd, wat dan?
U krijgt allereerst een tijdelijk pas toegestuurd als pdf naar uw opgegeven email account. Met deze pas kunt u direct kaarten kopen en op deze pas laden. Binnen enkele werkdagen ontvangt u van ons bericht dat u uw kaart kunt ophalen. Op vertoon van uw legitimatiebewijs reiken we de pas aan u uit.

3. Ik heb al een Lumenpas maar wil deze verlengen.
Heeft u al een pas, dan kunt u de allereerste keer klikken op nieuw wachtwoord versturen. Dan krijgt u op uw mailadres een nieuw wachtwoord, waarmee u op het juiste account kunt inloggen. Zonder zelf weer een nieuw account aan te maken.

4. Hoe online kaarten te kopen met uw pas
Bij het kopen van uw pas of het verlengen van uw pas hebt u een account geactiveerd. Met dit account kunt u inloggen en kaarten kopen met de juiste korting behorende bij uw pas. Deze kaartjes worden op uw pas geladen en kunnen aan de deur gescand worden. U krijgt de kaarten ook altijd als pdf toegestuurd.

5. Moet ik ieder jaar mijn pas vernieuwen?
Ja, u ontvangt van ons tijdig bericht wanneer u uw kaart weer online kunt verlengen en afrekenen.

6. Staan mijn adresgegevens en mijn pasfoto op de pas?
Nee, op de pas staan alleen uw naam en een barcode. Op een DUOpas staan twee namen.
Op een Unlimited pas staat wel een pasfoto.

7. Wat moet ik doen als ik mijn pas kwijtraak of als die beschadigd raakt?
Geef dit zo snel mogelijk aan ons door. Wij blokkeren de pas en maken een nieuwe aan.

8. Ik heb geen e-mailadres. Kan ik dan geen pas aanschaffen?
Nee, zonder emailadres kunt u geen pas aanschaffen.

9. Wat wordt bedoeld met het basistarief?
De prijs van een entreekaartje voor een normale avondvoorstelling. Als pashouder betaalt u dit basistarief min uw korting.

10. Geeft mijn pas ook korting op goedkopere tarieven dan het basistarief?
Soms gelden er voor iedereen kortingen op het basistarief, zoals op vrijdag- en zaterdagmiddag en bij de Sneak Preview. Of die korting groter of kleiner is dan de korting van uw Lumenpas maakt niet uit; u betaalt van die twee altijd het laagste bedrag. Lumen geeft geen ‘korting op korting’

11. Geeft mijn pas ook korting op hogere tarieven dan het basistarief?
Voor sommige speciale voorstellingen geldt voor iedereen een toeslag op het basistarief. Deze toeslag geldt ook voor pashouders. Uw korting geldt voor het basistarief. Daarbovenop betaalt u altijd de volledige toeslag.

12. Als ik elke dag naar de film ga, krijg ik dan steeds de korting die bij mijn pas hoort?
Ja. De korting op het basistarief geldt voor alle voorstellingen, zelfs meerdere keren per dag. U kunt er ook meerdere keren mee naar dezelfde film, maar per voorstelling kunt u met uw pas maximaal één kaartje kopen en met een DUO-variant maximaal twee.

13. Met hoeveel mensen kan ik naar de film met een Kijkpas-DUO of een Cinemakaart-DUO?
Per DUO-pas kan je met maximaal twee personen naar een film. De twee mensen die op de pas staan vermeld kunnen ofwel samen gaan, of één van hen gaat naar de film met een tweede persoon die niet op de pas staat vermeld.

Unlimited pas veelgestelde vragen

1.Wat is de Lumen Unlimitedpas?

Met de Lumen Unlimitedpas kunt u voor een vast maandelijks bedrag onbeperkt naar de film bij Filmhuis Lumen

2. Hoe werkt het aanvragen van een Lumen Unlimitedpas?

U koopt uw pas online en betaald de eerste maand met ideal. Bij het ophalen van uw pas vult u het formulier machtiging maandelijkse doorlopende incasso (SEPA) in. De rest van de betalingen gebeuren met automatische incasso.

3. Wat gebeurt er als ik mijn pas heb gekocht?

U ontvangt een tijdelijke pas per email. Hiermee kunt u direct al kaarten online kopen (vanaf een uur voor aanvang van de film) of met de tijdelijke pas kaarten kopen aan de kassa. Filmhuis Lumen maakt zo snel mogelijk de echte pas, waarover u bericht krijgt. We hebben hiervoor wel een pasfoto nodig. Deze kunt u sturen naar: contact@filmhuis-lumen.nl

4. Kan ik een pas kopen, zonder machtiging of zonder ideal?

Nee. Dat kan niet.

5. Hoe verloopt de betaling?

De eerste maand betaald u online. Door het formulier bij het ophalen van de pas in te vullen geeft u toestemming voor het incasseren van het abonnementsgeld. De incasso van het maandelijks verschuldigde abonnementsgeld vindt plaats rond 7e van iedere maand.

6. Aan welke eisen moet de pasfoto voldoen?

De foto moet een goed gelijkende foto zijn. Het hoeft geen pasfoto te zijn, het mag ook een smartphone foto of vakantiefoto zijn. Zolang je gezicht maar goed herkenbaar is. Bestandsformaten: jpg, png

7. Moet ik ieder jaar mijn pas vernieuwen?

Nee. Uw pas blijft geldig zo lang uw machtiging van kracht is.

8. Wat is de minimale duur van de Lumen Unlimitedpas?

4 maanden, zie ook de algemene voorwaarden.

9. Staan mijn adresgegevens en mijn pasfoto op de pas?

Nee, op de pas staan alleen uw naam, pasfoto en een barcode.

10. Wat moet ik doen als ik mijn pas kwijtraak of als die beschadigd raakt?

Geef dit zo snel mogelijk aan ons door. Wij blokkeren de pas en maken een nieuwe aan.

11. Ik heb geen e-mailadres. Kan ik dan geen pas aanschaffen?

Zonder e-mailadres is correspondentie over de pas niet mogelijk.

12. Mag ik naar iedere Filmvoorstelling?

U mag naar iedere reguliere voorstelling. Voor een extra lange film of een filmvoorstelling met live muziek kan een toeslag gelden. Zie voor de uitzonderingen de algemene voorwaarden.

Klik hier voor de voorwaarden van de Unlimited pas.