Lumenpassen

Bent u een regelmatige bezoeker, dan is een van onze Lumenpassen ongetwijfeld voordelig voor u. Bovendien steunt u als pashouder het filmhuis en blijft u goed geïnformeerd.

Kies de pas en korting die het best bij u past. NB: Prijswijzigingen voorbehouden • Genoemde kortingen gelden uitsluitend t.o.v. het basistarief. Korting bovenop een andere korting is niet mogelijk.

FL-lumenpassen-1-kijkpasbasisKijkpas Basis Voor maar 10 euro per jaar een aanbieding in uw mailbox, en betaalt u 8,50 euro per filmbezoek (Op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag, én bij de Sneak preview heeft u geen voordeel). 65-plussers betalen voor deze pas 5 euro

bestel pas
bestel pas met 65+ korting

FL-lumenpassen-2-kijkpasKijkpas Voor 40 euro per jaar krijgt u speciale aanbiedingen in de mailbox, en betaalt u 7,50 euro per filmbezoek (Op woensdag- , vrijdag- en zaterdagmiddag, én bij de Sneak preview heeft u geen voordeel).

bestel pas

FL-lumenpassen-3-kijkpasduoKijkpas Duo Van deze pas bestaat een DUO-variant met plek voor een tweede naam. Een van jullie kan de pas meenemen om Lumen te bezoeken met een filmpartner naar keuze. U kunt natuurlijk ook samen gaan. Een kijkpas-DUO kost 76 euro per jaar.

bestel pas

FL-lumenpassen-4-cinemakaartCinemakaart Voor 72 euro per jaar krijgt u het weekprogramma en speciale aanbiedingen in de mailbox, en betaalt u 5,50 euro per filmbezoek.

bestel pas

FL-lumenpassen-5-cinemakaartduoCinemakaart Duo

Van deze pas bestaat een DUO-variant met plek voor een tweede naam. Een van jullie kan de pas meenemen om Lumen te bezoeken met een filmpartner naar keuze. U kunt natuurlijk ook samen gaan.

Een Cinemakaart-DUO kost 137 euro per jaar.

bestel pas

Lumen Kids

Ook voor (ouders van) kinderen is er een Lumen Pas.

FL-lumenkids Met de Lumen Kids pas kun je met het gezin of met vriendjes samen naar de film. Met de pas krijg je voor max. 4 personen 1 euro korting op het kinderfilmtarief. Voor 5 euro per jaar krijgt u:

  • Met vier personen voor 5,50 naar de kinderfilm i.p.v. 6,50.
  • De maandkrant van Lumen thuisgestuurd.
  • Het weekprogramma en speciale aanbiedingen in uw mailbox.

bestel pas

Gaat u vaker dan twee keer per maand naar de film bij Lumen?

Dan is de Lumen Unlimitedpas iets voor u!

FL-lumenpassen-6-unlimitedpasMet Lumens Unlimitedpas kunt u zo vaak als u wilt naar de film. Voor slechts 18,50 euro per maand. Daarnaast krijgt u het weekprogramma in de mailbox.  Aanmelden kan alleen via de website (waarna een SEPA-machtiging ingevuld dient te worden voor een maandelijkse doorlopende incasso) De belangrijkste regels op een rij:

  • Kaarten voor de film kunnen vanaf een uur voor aanvang aangeschaft worden.
  • Er kan een toeslag gevraagd worden bij speciale voorstellingen.
  • De minimale periode voor het aangaan van een abonnement bedraagt vier kalendermaanden.
  • De pas is strikt persoonlijk en voorzien van een foto.
  • Gereserveerde kaartjes moeten, net als bij niet-pashouders, uiterlijk een kwartier voor aanvang zijn opgehaald. De uitgebreide voorwaarden kunt u hier doorlezen.

bestel pas

Geef een pas cadeau!

Het is ook mogelijk een pas cadeau te geven. U maakt dan het bedrag van de pas over op bankrekening NL14RABO0123527848 tnv Stichting Filmhuis Delft met als omschrijving bijvoorbeeld ‘Kado Kijkpas en naam van de pashouder.’ Stuur vervolgens een mail naar contact@filmhuis-lumen.nl met daarin naam en achternaam van de pashouder en zijn/haar emailadres. Laat daarin ook weten wanneer het bedrag is overgemaakt zodat wij de pas kunnen maken. Als het een Unlimited-pas betreft hebben wij ook een (pas)foto van de pashouder nodig. U krijgt vervolgens een bevestigingsmail dat de pas klaarligt bij de kassa.

 

Verlengen?

Heeft u al een Lumenpas, en wilt u deze verlengen? Dat doet u eenvoudig via uw account. verleng pas