Nieuwe Delftse samenwerking: OWee, Pathé Delft en Filmhuis Lumen organiseren gratis openluchtbioscoop op de Markt

Filmhuis Lumen, OWee en Pathé Delft slaan de handen ineen en organiseren dinsdag 15 augustus samen de jaarlijkse openluchtbioscoop op de Markt. De openluchtbios maakt onderdeel uit van de introductieweek voor alle aankomende eerstejaars studenten van de TU Delft. Niet alleen studenten, maar iedereen is welkom om 15 augustus te komen kijken naar de heerlijke film Good Luck To You, Leo Grande.

Tweevoudig Oscarwinnares Emma Thompson steelt de show in deze spraakmakende komedie, die veel meer is dan alleen dat. Ze speelt Nancy Stokes, een gepensioneerde lerares en weduwe die smacht naar avontuur, een connectie en seks, goede seks. Ze huurt daarom de jonge sekswerker, Leo Grande in.

Good Luck To You Leo Grande is niet alleen een heerlijke komedie, maar ook nog eens een moedige en frisse film over body positivity”, aldus Luc Freijer, zakelijk leider van het Filmhuis. “De perfecte film voor op de Markt.”

Vanaf 20:30 uur staan de stoeltjes en popcorn klaar op de Markt. De entree is gratis en voor iedereen. De film start om 21:00 uur. Kijk voor meer informatie op de website: https://www.uitagendadelft.com/nl/uitagenda/3362172129/owee-openluchtbioscoop-1