woensdag 08 februari

14.15
Jean-Christophe Roger
FR, LU
2022

In Ernest & Celestine: Op avontuur in Brabbelland wordt de onwaarschijnlijke vriendschap van de onzekere beer Ernest en de dappere muis Célestine op de proef geteld. Deze prachtige animatie weet in zijn eenvoud elke emotie over te brengen, net als het belang en plezier van muziek.

Alle Leeftijden
kaartje
€ 7,50
14.35
Damien Chazelle
US
2022

Na Lalaland en Whiplash is regisseur Damien Chazelle terug met een ode aan het Hollywood van de jaren ‘20.

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar Geweld Seks Grof taalgebruik
kaartje
€ 9,50
16.15
Hirokazu Koreeda
KR
2022

Op een regenachtige nacht laat een jonge vrouw haar baby achter. Het kindje wordt illegaal meegenomen door twee mannen, die vastbesloten zijn er een nieuwe familie voor te vinden. Broker, een bitterzoete komedie, is de nieuwste film van Hirokazu Kore-eda (Shoplifters, Like Father Like Son).

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Geweld Grof taalgebruik
kaartje
€ 9,50
18.20
Steven Spielberg
US
2022

The Fabelmans is de nieuwe film van Steven Spielberg (E.T., Jaws, Schindler’s List) en een grote favoriet voor de Oscars! Een semi-autobiografie, losjes gebaseerd op het leven van Spielberg, verteld door middel van een origineel verhaal over een jonge ambitieuze filmmaker.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Discriminatie Grof taalgebruik
kaartje
€ 11,00
19.00
Louis Garrel
FR
2022

L'Innocent is een verrassende en originele feelgoodfilm van de Franse regisseur en acteur Louis Garrel. De film is een fascinerende mix van komisch drama en romantische actiefilm, met hoofdrollen van Louis Garrel (Le Redoutable) en Noémie Merlant (Les Olympiades).

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Grof taalgebruik
kaartje
€ 11,00
21.00
Ruben Östlund
SE, DE, FR, DK
2022

Nieuwe, fantastische en uiterst geestige satire van Ruben Östlund die na The Square voor de tweede keer de Gouden Palm voor Beste Film van het Cannes Filmfestival mee naar huis mocht nemen. Een cruise voor de superrijken zinkt en de overlevenden, waaronder een jong en knap modellen koppel, komen vast te zitten op een eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie compleet op zijn kop gezet.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Discriminatie Grof taalgebruik
kaartje
€ 11,00
21.20
Martin McDonagh
US, IE
2022

Op het afgelegen Ierse eiland Inishering wonen de vrienden Pádraic en Colm (briljante rollen van Colin Farrell en Brendan Gleeson). Hun vriendschap hangt aan een zijden draadje wanneer Colm van de ene op de andere dag weigert met Pádraic te praten. De nieuwe veelbekroonde film van Oscarwinnaar Martin McDonagh (Three Billboards Outside Ebbing Missouri, In Bruges).

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar Angst Grof taalgebruik
kaartje
€ 11,00