woensdag 24 juli

19.00
Wes Anderson
VS
2007

THE DARJEELING LIMITED is een pakkende komedie van Wes Anderson over drie broers die hun familiebanden proberen te versterken, met in de hoofdrollen Owen Wilson, Adrien Brody en Jason Schwartzman. De oudste, gespeeld door Wilson, hoopt een betere band op te bouwen met zijn jongere broertjes, door ze mee te nemen op een treinreis door het prachtige en sensuele Indiase landschap.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Seks Grof taalgebruik
kaartje
€ 11,50
19.30
Kelsey Mann
VS
2024

Nu op veler verzoek ook in de originele, Engelstalige versie te zien! Heerlijke en intelligente animatiefilm voor jong en oud. Riley is inmiddels tiener en dat betekent: nieuwe emoties!

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Angst
kaartje
€ 11,50
21.00
Yorgos Lanthimos
Ierland, Verenigd Koninkrijk
2024

Kinds of Kindness - de nieuwe film van Poor Things regisseur Yorgos Lanthimos - is een driedelige mythe over een man zonder keuze die probeert controle te krijgen over zijn eigen leven; een politieagent die gealarmeerd is dat zijn vermiste vrouw is teruggekeerd en een ander persoon lijkt; en een vrouw die vastbesloten is om een specifiek iemand te vinden met een speciale gave, die voorbestemd is om een wonderbaarlijk spirituele leider te worden. Jesse Plemons werd op het Filmfestival van Cannes bekroond tot Beste Acteur. Binnenkort ook te zien in Lumen: zijn geremasterde film Dogtooth. ★★★★ 'Yorgos Lanthimos vergroot onze relaties heerlijk plagerig uit tot absurdistische fabels' de Volkskrant  ★★★★ Dit is Lanthimos' compleetste film over de filosofie die maar in zijn films blijft terugkomen: je bent óf slaaf, óf meester. En daar kan je niks aan veranderen' NRC

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik
kaartje
€ 11,50
21.35
Pawo Choyning Dorji
Bhutan
2023

Uplifting satirical comedy set around Bhutan's first democratic elections.

Alle Leeftijden
kaartje
€ 11,50