zaterdag 07 oktober

13.45
Karla Holmback
Noorwegen
2023

Bloemenfee Rosa zou graag een vriendje hebben, maar durft haar rozenstruik niet uit. Totdat ze de avontuurlijke vlinder Silk ontmoet en alles anders wordt...  

Alle Leeftijden
kaartje
€ 7,50
15.35
Guy Nattiv
US
2023

Een thriller als een tikkende klok. Golda vertelt het verhaal van de Jom Kippoer-oorlog vanuit het perspectief van de Israëlische minister-president Golda Meir (Helen Mirren).

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik
kaartje
€ 11,00
17.40
Jean-Luc Godard
Frankrijk
1961

Jean-Paul Belmondo speelt de jonge kruimeldief Michel die op Humphrey Bogart probeert te lijken. Onderweg naar Parijs steelt hij een auto en vermoordt een agent. Eenmaal naar de lichtstad gevlucht, krijgt hij een relatie met de Amerikaanse Patricia. Zij ontpopt zich sneller dan hem lief is in een vreselijke femme fatale. Het stel doet hele dagen niets anders dan het stelen van auto’s en het bedrijven van de liefde. Ondertussen zit de politie Michel op de hielen. Hij weet dat hij dit niet eeuwig volhoudt, en hij neemt steeds meer risico’s…. 

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik
kaartje
€ 11,00
19.00
Celine Song
US
2023

Misschien wel de allermooiste film van dit jaar! Nora en Hae Sung, twee diep verbonden jeugdvrienden, worden uit elkaar gerukt als Nora’s familie vanuit Zuid-Korea naar Canada emigreert. Twaalf jaar later studeert Nora in New York en hervinden de twee elkaar via het internet.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Drugs- en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
kaartje
€ 11,00
19.40
Léa Fehner
Frankrijk

Vers van de opleiding staan Sofia en Louise als verloskundigen aan het begin van hun nieuwe loopbaan in een geboortekliniek in Toulouse. Hun start verloopt echter verre van soepel. Regisseur Léa Fehner schetst zonder veel opsmuk een authentiek beeld van de dagelijkse realiteit in een geboortekliniek.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Angst Grof taalgebruik
kaartje
€ 11,00
21.15
Ena Sendijarevic
NL
2023

De familie van suikerfabrikant Jan komt voor een onaangename verrassing te staan als zij niet de erfgenamen van het familiebedrijf blijken te zijn. Te midden van een opstand van de Indonesische arbeiders, begint een kat-en-muis-spel waar niemand heelhuids uit zal komen. 

Mogelijk schadelijk tot 14 jaar Grof taalgebruik
kaartje
€ 11,00