donderdag 08 juni

3.03
Alejandro Loayza Grisi
BO
2022

Een film die in oogverblindende beelden de desastreuze invloed van klimaatverandering op traditioneel levende volken laat zien. Utama is een zachte en prachtig geschoten film met een onheilspellende boodschap.

Alle Leeftijden
3.03
Claire Denis
US
2022

Spannende en erotische thriller van de hand van Claire Denis (High Life, Beau Travail), waarin een jonge Amerikaanse journaliste samen met een mysterieuze Brit Nicaragua probeert te ontvluchten.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Seks Grof taalgebruik
13.45
Richard Eyre
GB
2022

Wanneer de geriatrische afdeling van een klein ziekenhuis in Yorkshire met sluiting wordt bedreigd, besluit het ziekenhuis terug te vechten door de lokale gemeenschap te stimuleren. Ze nodigen een nieuwsploeg uit om hun voorbereidingen voor een concert ter ere van de meest vooraanstaande verpleegster van het ziekenhuis te filmen. Allelujah is de nieuwe bioscoophit uit Engeland. Een warm, ontroerend en komisch drama over ouder worden, maar niet bij de pakken neerzitten.

Mogelijk schadelijk tot 9 jaar Angst Grof taalgebruik
kaartje
€ 9,50
20.30
Kike Maílo
ES
2022

Documentaire over het buitengewone leven van de Catalaanse schilder Oswald Aulestia, in de VS gevangen gezet vanwege het op grote schaal vervalsen van werken van wereldberoemde kunstenaars .Voorafgegaan door de 8 minuten durende O Casaco Rosa

kaartje
€ 12,00