donderdag 01 augustus

18.45
Victor Artus Solaro
Frankrijk
2024

Een vader en zoon overvallen een juwelierszaak, maar wanneer ze hun vluchtauto niet meer kunnen vinden, moeten ze improviseren om uit handen van de politie te blijven. Hun vlucht leidt hen naar een vakantiekamp voor jongeren met een beperking, waar hun avontuur pas echt begint. Wat volgt is een chaotische week vol hartverwarmende ervaringen die hun leven voor altijd zullen veranderen. Met al meer dan 8 miljoen bezoekers in Frankrijk is deze hartverwarmende komedie dé box office hit van het jaar!

Alle Leeftijden Grof taalgebruik
19.20
Lkhagvadulam Purev-Ochir
Mongolië, Nederland, Frankrijk, Qatar, Duitsland
2023

Een jonge student in het hedendaagse Mongolië moet jongleren tussen zijn spirituele leven als sjamaan en zijn persoonlijke verlangens.

Alle Leeftijden
20.50
Michel Franco
USA, Mexico
2023

Maatschappelijk werkster Sylvia leidt een overzichtelijk en gestructureerd leven. Dat verandert na een schoolreünie als Saul, die ze kent van diezelfde schoolperiode, de volgende ochtend op haar stoep staat.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Seks Grof taalgebruik
21.30
Sofia Exarchou
GR, AT, BG, CY, RO
2023

Voor Kalia, animateur in een tweederangs strandhotel, wordt het steeds moeilijker de schijn van eeuwige jeugd op te houden in deze gelaagde schets van de Griekse toeristenindustrie.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Angst Seks Drugs- en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik