Vacature: Nieuwsbriefschrijvers

Wat houdt dat in?

Elke week brengt Lumen voor haar publiek een digitale nieuwsbrief uit met een overzicht van alle films die de komende filmweek (vanaf donderdag) draaien en films die een week later verwacht worden. Met onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte!

Wij werken met het programma Mailchimp. Het verdient de voorkeur als u ervaring heeft met het programma Mailchimp of met het schrijven van externe nieuwsbrieven/teksten. Maar het belangrijkste is dat u het leuk vindt, taalvaardig en nauwkeurig bent. Dan leert u het snel.

We zijn nu met drie personen en werken met een driewekelijks schema. Dat betekent dat u de ene week de nieuwsbrief schrijft, de andere week de nieuwsbrief van uw collega checkt en de derde week bent u vrij*. Het schrijven van de nieuwsbrief kost u twee tot vier uur per week en kunt u gewoon vanuit huis doen. Het filmprogramma (en alle overige informatie die je voor die week nodig hebt) wordt in principe op maandagavond aangeleverd en de nieuwsbrief gaat liefst dinsdag maar uiterlijk woensdag uit.

Wat bieden wij u?

Wij zijn op korte termijn op zoek naar twee schrijvers. Als vrijwilliger krijgt u er met Lumen een leuke en gezellige groep mensen bij, die naast de film ook leuke activiteiten met elkaar ondernemen. Ook kunt u met korting naar de film. Uiteraard zit een goede inwerkprocedure in het pakket.

Reactietermijn

Wij vragen uw belangstelling liefst binnen één week kenbaar te maken dit i.v.m. de spoedige vervanging van een collega.

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie kunt u mailen naar Annet Sluer: asluer@ziggo.nl. Wij praten graag met u verder om te kijken of er een match is.

*Afhankelijk van het werven van nieuwe collega’s kan dit schema wijzigen.