Word vrijwilliger bij Filmhuis Lumen

Filmhuis Lumen wordt bijna geheel gedragen door vrijwilligers. Veel vrijwilligers zijn liefhebbers van "arthouse movies", maar dit is niet noodzakelijk om bij Lumen als vrijwilliger aan de slag te kunnen. Wil je weten op welk gebied vrijwilligers bij Lumen actief zijn en of er een leuke functie voor je bij zit, klik dan hier.

Momenteel zijn we vooral op zoek naar vrijwilligers de barkassa- en de cabinegroep.

Zoals de naam al doet vermoeden ben je als lid van de barkassagroep actief achter de kassa en de bar. Kaartjes verkopen, een cappuccino maken en biertjes tappen horen tot je taken, maar ook vragen van bezoekers beantwoorden en het netjes en gezellig houden van de foyer.

Vind je ook het technische aspect interessant, dan is de cabinegroep voor jou een optie. Je bent actief in het kloppende hart van Lumen en zorgt ervoor dat de films draaien. Je scant kaartjes en leidt de film in.

Barkassa- en cabinemedewerkers vormen een team dat ervoor zorgt dat bezoekers zich thuis voelen in Lumen en dat voorstelling en bezoek aangenaam en zonder problemen verloopt.

Mocht je belangstelling hebben voor deze vrijwilligersfuncties, vul dan onderstaand formulier in. Maar informeer via dit formulier gerust naar andere werkzaamheden bij Filmhuis Lumen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.