Filmhuis Lumen zoekt vrijwilligers

Hou je van film en heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Dan zoeken we jou!

Filmhuis Lumen is dé plaats voor kwaliteitsfilms in Delft. Lumen viert de filmliefde en draait voor een groot en belangrijk deel op een grote club enthousiaste vrijwilligers. Momenteel zoeken we versterking voor de bar en de kassa, de cabine en de persgroep. Als vrijwilliger bij Lumen doe je niet alleen heel leuk werk, maar kun je ook gratis naar de film en leer je uiteraard heel veel leuke mensen kennen.

Wat ga je doen?

Als vrijwilliger ben je onderdeel van een team en zorg je ervoor dat alle bezoekers zich thuis voelen in Lumen en dat alles rondom het filmbezoek aangenaam verloopt.

Als lid van de barkassagroep ben je actief achter de kassa en de bar. Kaartjes verkopen, een goede cappuccino maken en biertjes tappen behoren tot je taken, maar ook vragen van bezoekers beantwoorden en het netjes en gezellig houden van onze foyer.

Vind je juist het technische aspect interessant, dan is het werk als operateur voor jou een aantrekkelijke optie. Je bent actief in het kloppende hart van Lumen en zorgt ervoor dat alle films vlekkeloos draaien. Ook scan je kaartjes en leid je de film in.

Houd je van schrijven en ben je creatief en wil je graag meewerken om Lumen te promoten? Dan is de persgroep vast iets voor jou. Je stelt informatieve en wervende persberichten op over de bijzondere activiteiten en events van Lumen.

Heb je belangstelling voor een van onze vrijwilligersfuncties, stuur dan een mailtje naar contact@filmhuis-lumen.nl . We komen heel graag met je in contact!

Voor alle overige vrijwilligers-werkzaamheden: klik hier.