Anatomy of a Fall

Vanaf 12 oktober 

Heeft de spraakmakende schrijver Sandra haar man van het balkon geduwd, of sprong hij er zelf vanaf om een einde aan zijn leven te maken? Na de dood van haar echtgenoot moet een schrijfster bewijzen dat zij onschuldig is. De winnaar van de Gouden Palm voor Beste Film van het Cannes Filmfestival. 

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Angst Drugs- en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

do 12 oktvr 13 oktza 14 oktzo 15 oktma 16 oktdi 17 oktwo 18 oktdo 19 okt
Zaal 121.00
Zaal 221.10

Sandra, Samuel en hun slechtziende zoon Daniel wonen sinds een jaar in een afgelegen châlet in de Franse Alpen. Wanneer Samuel onder verdachte omstandigheden dood wordt aangetroffen, wordt Sandra aangeklaagd. Want was zijn val een noodlottig ongeluk, zelfmoord of is hij door zijn echtgenote geduwd? In de rechtszaak die volgt wordt hun relatie tot op de pijnlijkste details ontleedt. Omdat er weinig direct bewijsmateriaal is, wordt er door de openbaar aanklager van alles bijgehaald. Sandra zou een slechte echtgenoot zijn geweest, manipulatief, agressief, en een slechte moeder bovendien.  

Anatomy of a Fall – met een fantastische rol van Sandra Hüller (Toni Erdmann, The Zone of Interest) – is een indringend rechtbrankdrama dat je op het puntje van je stoel gekluisterd houdt.