Cineville

Onbeperkt naar goeie films? Alles zien wat Lumen vertoont? Word lid van Cineville en zie zoveel films als je wil!
Al vanaf € 18,50 heb je zo'n Cinevillepas in je bezit waarmee je onbeperkt in Lumen en tientallen andere filmtheaters onbeperkt naar de film kunt.
 

Wat kost dat

De Cinevillepas kost € 22,50 per maand. Onder de 30 jaar? Dan betaal je € 18,50.

Wat is Cineville

Cineville is een filmplatform met een website en een pas voor ongelimiteerd filmbezoek. Met de Cinevillepas kun je voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar de film in meer dan 40 filmtheaters en bioscopen door heel Nederland. Ook geeft de Cinevillepas toegang tot verschillende landelijke festivals.

Bestellen

Je bestelt de Cinevillepas via de website van Cineville.

De tijdelijke pas die je per mail ontvangt is direct geldig, zodat je dezelfde dag nog naar de film kan. Je echte pas krijg je vervolgens binnen twee weken thuis gestuurd. Je bestelt je pas voor minimaal 4 maanden, daarna is die per maand opzegbaar.

Meer weten

Op Cineville.nl vind je de agenda van alle aangesloten filmtheaters en zie je welke festivals en live-evenementen eraan komen. De redactie van Cineville maakt je wegwijs in het filmaanbod met de Film van de Week, tips, de Moet-je-kijken-lijst van de maand, columns, nieuwtjes en interviews met je lievelingsregisseurs. Cineville.nl is je gids in de wereld van film.

Vragen over Cineville

Alle veel gestelde vragen + antwoorden zijn hier te vinden.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de Cineville klantenservice.