Coffee, Croissants en Coup de chance: voorpremière van de nieuwe Woody Allen

Zondag 5 november 10.30 uur: speciale voorpremière van de nieuwe Woody Allen

Woody Allen is terug met een Franstalige film, zijn vijftigste productie, waarin romantiek, passie en geweld met elkaar verwoven raken. In Coup de Chance toont Allen de grote invloed die toeval en geluk op ons leven kunnen hebben. Zondagochtend 5 november om 10.30 uur kun je alvast in een fijne voorpremière van Coup de Chance genietenVoorafgaand aan de film kun je genieten van een heerlijke koffie of thee met een versgebakken croissant. Vanaf 10:30 staat de koffie klaar. De film start om 11.15 uur.

Kaartjes zijn €14,50 en inclusief koffie of thee en een heerlijke croissant. Cineville-pashouders betalen een toeslag van €3,50.

 

Mogelijk schadelijk tot 9 jaar Angst


Koop nu een kaartje

Fanny (Lou de Laâge) en Jean (Melvil Poupaud) lijken het ideale stel: ze hebbe een goede baan, wonen in een prachtig appartement in hartje Parijs en zijn nog net zo verliefd op elkaar als in het begin. Tot de dag waarop Fanny toevallig Alain (Niels Schneider), haar vroegere middelbare schoolvriend, tegen het lijf loopt. Deze ontmoeting heeft verstrekkende gevolgen.

Woody Allen is helemaal terug! Met veel applaus ging zijn nieuwste film in première op het Filmfestival van Venetië  en Coupe de change werd daar zijn beste werk in jaren genoemd.