Onder Sterren met René Mioch

zondag 21 april 11.00 uur

René Mioch – Mr. Film – doet ter ere van ons 50-jarige bestaan Lumen aan met zijn theaterprogramma ‘Onder Sterren’, vol entertainment, heerlijke anekdotes, filmpjes en een kijkje in de levens van de sterren waar Mioch als geen ander met het nodige gevoel voor humor over kan vertellen.  Koop nu een kaartje

Dit programma bevat volop unieke filmfragmenten van ontmoetingen met de grootste sterren uit de filmwereld. Maar bovenal gaat het om de verhalen. Van Juliette Binoche, Robert de Niro en Timothee Chalamet tot Quentin Tarantino en Dustin Hoffman: Mioch weet hun wereld helemaal tot leven te wekken. Stap op de rode loper en waan je even op de beroemde filmfestivals van Cannes en Venetië. Natuurlijk komen ook de Oscars, Gouden Kalveren en Golden Globes aan bod. Mioch geeft een uniek inkijkje in de filmindustrie en het leven van de sterren. 

Kom tijdens de show vooral ook door met jouw eigen idolen. René heeft over bijna iedereen een verhaal. Alle spannende verhalen over hoe het er achter de schermen van jouw favoriete filmfestival aan toe gaat, hoor je echt alleen tijdens deze speciaal voor Lumen samengestelde editie van ‘Onder Sterren’. 

Tickets voor dit programma kosten €17,50, inclusief koffie of thee & wat lekkers. Voor Cinevillers geldt een toeslag van €7,50.